Půjčovna hausbótů Hausbóty-Morava.cz - Veselí nad Moravou

Naše půjčovna hausbótů se nachází na břehu řeky Moravy, poblíž Baťova kanálu, v těsném sousedství ranče Mississippi River. Nabízíme pronájem komfortně vybavených hausbótů pro 4 a 8 osob, se kterými můžete zažít krásné chvíle při plavbě po Baťově kanálu a řece Moravě, v naší malebné krajině jihovýchodní Moravy. K řízení našich plavidel není potřeba žádné oprávnění, stačí pouze praktické proškolení před zahájením plavby.

V nabídce máme i možnost pronájmu vlastní rybářské chaty s posezením. Chata se nachází asi 30 m od našeho přístaviště.

Parkování aut zajišťujeme ve vlastním oploceném areálu 50 metrů od našeho přístavního mola.

Napište nám

Aktuality / Novinky

Výběr služeb

HAUSBÓT KAJA

Středně velký 8-místný hausbót s velkou přední palubou, vybavenou zahradním nábytkem, pro pohodovou rodinnou dovolenou na Baťově kanále a řece Moravě. K řízení tohoto plavidla není potřeba žádné oprávnění.

Podrobnosti

KAJUTOVÁ LOĎ MARA

Kajutová loď s krytou zádí a nosičem kol, určená pro 5-8 osob. Užijte si pohodovou rodinnou dovolenou na Baťově kanále a řece Moravě. K řízení tohoto plavidla není potřeba žádné oprávnění.

Podrobnosti

HAUSBÓT ALA

Menší, ale zato svižný a velmi snadno ovladatelný 4-místný hausbót. Kormidelna se nachází na zádi a je kryta skládacím přístřeškem. K řízení tohoto plavidla není potřeba žádné oprávnění.

Podrobnosti

HAUSBÓT MEGGY

Meggy je velký komfortní hausbót určený pro rodinnou dovolenou na Baťově kanále a řece Moravě. K řízení tohoto plavidla není potřeba žádné oprávnění. Vydejte se s naším hausbótem za nezapomenutelnými zážitky malebnou krajinou jihovýchodní Moravy.

Podrobnosti

HAUSBÓT BRITA

Brita je komfortní hausbót až pro 5 osob určený pro rodinnou dovolenou na Baťově kanále a řece Moravě. K řízení tohoto plavidla není potřeba žádné oprávnění. Vydejte se s naším hausbótem za nezapomenutelnými zážitky malebnou krajinou jihovýchodní Moravy.

Podrobnosti

UBYTOVÁNÍ

Chata se nachází v chatové oblasti na břehu řeky Moravy a v těsné blízkosti Baťova kanálu, poblíž ranče Ranch Mississippi River. V okolí se nachází spousta atraktivních a dobře zarybněných rybářských revírů. Pronájem chaty lze kombinovat i s pronájmem našich hausbótů a plavbou po Baťově kanálu a řece Moravě.

Podrobnosti
 

Kontakt

 

Napište nám

Půjčovna hausbótů

Hausbóty Morava s.r.o.
Vláky 1592
Veselí nad Moravou, 698 01


IČ: 08450315
tel.: +420 774 699 950
www: hausboty-morava.cz
e-mail: info@hausboty-morava.cz